Spring Air tekent licentieovereenkomst voor Florida met nieuwe deal, slechts drie open gebieden blijven in de VS » BedTimes Magazine

NIEUWS RELEASE

WOBURN, Mass. –De 20 grootste Amerikaanse beddenfabrikant Spring Air International heeft een licentieovereenkomst getekend met Compass Bedding Products voor de staat Florida, waarmee een belangrijk gat wordt gedicht in de landelijke aanwezigheid van het bedrijf. Er zijn nu nog maar drie staten – Colorado, New Mexico en Kansas – over, met een dozijn licentiehouders die het land effectief van kust tot kust bedienen.

“Om de ongelooflijke verkoopdoelen te bereiken die we voor onszelf hebben gesteld, is er nooit twijfel geweest dat we 100 procent nationale zichtbaarheid moeten bereiken”, zegt Nick Bates, president van Spring Air. “Florida is lange tijd een cruciaal stukje van de puzzel voor ons geweest, met zijn enorme bevolking en vooraanstaande winkelketens. Het is een markt waar we al bijna vijf jaar geen in-state licentiehouder hebben. Met deze overeenkomst zijn we precies gepositioneerd waar we moeten zijn met een gloednieuwe faciliteit uitgerust met eersteklas apparatuur en een geheel nieuw, krachtig verkoopteam.”

Compass Bedding Products, gevestigd in Tallahassee, is een onderdeel van Twin Oaks Facilities International, een groep synergetische productiebedrijven onder leiding van John McEachern, president. Dit is de eerste licentieovereenkomst van het bedrijf.

“De samenwerking tussen Compass Bedding en Spring Air is een natuurlijke fit voor ons bedrijfsmodel dat ons eigen transportbedrijf en magazijn omvat naast ultramoderne productiefaciliteiten,” zei hij.

Inderdaad, een geheel nieuwe entiteit, “Compass Bedding Products is gepositioneerd om de toonaangevende leverancier van full-service beddengoedoplossingen in Florida te zijn, direct uit de poort”, vervolgde McEachern. “De naam Spring Air is legendarisch, en hun uitgebreide productassortiment, dat varieert van de voordelig geprijsde Comfort Flex tot Chattam & Wells aan de bovenkant van de lijn, stelt ons in staat om effectief te voldoen aan de behoeften van elke dealer, grote of klein, in de hele staat. Door samen te werken met Spring Air hebben we de komende jaren een winnende combinatie gecreëerd voor retailers en consumenten in heel Florida.”

Ricky Riley

Volgens McEachern zal Ricky Riley, veteraan in de beddengoedindustrie, Compass Bedding Products leiden als de onlangs aangestelde chief executive officer van het bedrijf. Riley was voorheen regionaal directeur voor Corsicana, waar hij vijf fabrieken aan de oostkust leidde, en als vice-president operaties voor Capital Bedding in Tupelo, Mississippi, naast zijn meest recente functie bij MD Mattress in Ennis, Texas. De productie bij het nieuwe bedrijf begint naar verwachting op 1 augustus en Spring Air wordt het enige merk van Compass Bedding.

Bates zei: “De opening van Compass is een opwindende ontwikkeling voor ons, de beddengoedindustrie en de staat Florida. “Met het Spring Air-label achter zich, zal dit nieuwe team in staat zijn om de go-to-market-strategie te creëren die nodig is om alle retailers van de staat te bereiken. Dit is een groep executives die hongerig is en wil groeien, en dat is precies waar we naar op zoek zijn bij het toekennen van een licentie.”

De gebieden Colorado en New Mexico blijven open voor fabrikanten in de staat. Retailers in die staten worden momenteel bediend door andere Spring Air-licentiehouders.

Het in Woburn, Massachusetts gevestigde Spring Air International, opgericht in 1926, is een top 20 Amerikaanse beddenfabrikant en een algemeen erkend consumentenmerk. Het bedrijf kan bogen op zijn vermogen om retailklanten van noord naar zuid en van kust tot kust in de VS te bedienen en wordt geproduceerd in bijna 50 landen via haar internationale netwerk. Het bedrijf zet zich in om retailers te helpen zaken te doen en tegelijkertijd gebruik te maken van zijn reputatie van vertrouwen en integriteit, geïnspireerd door zijn naam.

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Comfortchallenge.nl
Logo
Shopping cart