Tempur Sealy investeert in slaaptechnologiebedrijf » BedTimes Magazine

Tempur Sealy International Inc. deed een investering van $ 20 miljoen in Bryte Inc., makers van AI-aangedreven herstellende slaaptechnologie. Daarnaast zijn de twee bedrijven van plan om samen te werken aan toekomstige producten, diensten en technologie.

De bedtechnologie van Bryte meet, leert, test en past toe wat elke slaper nodig heeft om zijn herstellende slaap te optimaliseren door middel van realtime gepersonaliseerde comfortaanpassingen in bed en ontspanningservaringen en -diensten, volgens een nieuwe release. De technologie is speciaal gebouwd als een platform van hardware, software en AI-services die kunnen worden geïntegreerd in de productlijnen van geselecteerde matrasmerken.

“Het is ons al lang duidelijk dat zinvolle innovatie de slaapresultaten van miljoenen mensen verbetert”, zegt Scott Thompson, voorzitter en CEO van Tempur Sealy. “Met Bryte hebben we geïnvesteerd in een bedrijf dat zich inzet voor innovatie met een elegant, naadloos geïntegreerd product dat volgens ons past bij onze merkstrategie voor de lange termijn. We zijn verheugd om een ​​relatie aan te gaan met hun getalenteerde team.”

Bryte is misschien het best bekend om zijn vlaggenschipproduct The Restorative Bed, dat volgens het persbericht populair is bij zowel beroemdheden als top-CEO’s. Het is te vinden in de suites van luxe hotels, zoals onder meer Four Seasons Beverly Hills, Fairmont Scottsdale Princess en Park Hyatt NYC.

“Onze missie is om levens te versterken door middel van herstellende slaap, wat begint met het bereiken van zoveel mogelijk mensen, met de meest technisch geavanceerde producten en eersteklas diensten tegen een compleet prijsbereik”, zegt Luke Kelly, Chief Executive Officer van Bryte. “Er is gewoon geen bedrijf ter wereld met een completer en aantrekkelijker merkenportfolio dan Tempur Sealy, en we kunnen niet enthousiaster zijn over hun investering.”

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Comfortchallenge.nl
Logo
Shopping cart